De Vereende Verzekeringen na een rijontzegging
De Vereende Verzekeringen

Tot september 2016 was de Vereende Verzekeringen bekend onder de naam Rialto Verzekeringen welke in 1966 was opgericht door een groot aantal verzekeraars. De wet bepaalt dat alle motorrijtuigen, die aan het verkeer deelnemen, verzekerd moeten zijn. Maar sommige risico's zijn voor individuele verzekeringsmaatschappijen te groot. Daarvoor biedt de Vereende Verzekeringen uitkomst. U kunt ook na een rijontzegging een verzekering voor een auto, motor, scooter, bestelauto of ander voertuig bij ons afsluiten.

Wij zijn tussenpersoon van de Vereende Verzekeringen en kunnen u voor elke verzekering van dienst zijn.
U neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00.

De Vereende

Zoekt u een verzekering omdat u een rijontzegging heeft gehad? Wij brengen uw verzekering onder bij de Vereende Verzekeringen. Bel ontzeggingrijbevoegdheid.nl op Tel. 072 509 22 63 Bereikbaar: ma. | vrij. 09:00 - 17:00.

Wanneer geen enkele maatschappij u wil accepteren bieden wij toch de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten. Wilt u direct een offerte ontvangen per e-mail? Neem dan meteen contact met ons op.Wilt u een verzekering van de Vereende afsluiten?
Wij brengen graag eerst een offerte uit. Vul het contactformulier in en onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte. Of u neemt contact op via Tel. 072 509 22 63 ma. | zat. 09:00 - 17:00.
 

Veel gestelde vragen over een Vereende Verzekering

Met wie neem ik contact op voor een Vereende verzekering?
Met ons. Wij zijn preferred dealer van De Vereende en kunnen u voor elke verzekering van de Vereende van dienst zijn.
U neemt contact op via Tel. 072 509 22 63 ma. | zat. 09:00 - 17:00.

Wat kost een autoverzekering bij de Vereende?
Over wat u moet gaan betalen valt vooraf vaak niet veel te zeggen. De hoogte van de premie hangt behalve van het object wat u wenst te verzekeren ook af van uw schade- en betalingsverleden. De premie kan dan ook pas na beoordeling van de aanvraag door ons verstrekt worden. In zijn algemeenheid kunnen we wel zeggen dat de premie meer bedraagt dan wanneer u zich bij een meer reguliere maatschappij zou verzekeren.

Kan iedereen bij de Vereende verzekeren?
Ja dat kan. Ook als u een rijntzegging heeft gehad. Maar let op: de Vereende is gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere risico's en/of mensen die moeite hebben om zich ergens anders te verzekeren vanwege een minder gunstig verzekeringsverleden. De premie voor een autoverzekering bij De Vereende ligt daardoor over het algemeen hoger dan bij de meeste andere verzekeraars.

Hoe vraag ik een verzekering aan bij de Vereende?
Voor het aanvragen van een verzekering bij De Vereende kunt u met ons contact opnemen. Wij maken direct een offerte van de Vereende verzekeringen. Indien u akkoord gaat met de premieopgave kan, na betaling van de premie, kosten, assurantiebelasting en eventueel een waarborgsom, de verzekering ingaan.

Hoe gaat de eerste betaling aan de Vereende?
Via ons. Wij sturen u samen met de offerte van de Vereende verzekeringen een IDEAL betaallink. Deze klikt u aan en selecteerd uw bank. Vervolgens maakt u de gelden aan ons over. Wij krijgen direct bericht van uw betaling. Vervolgens zullen wij de bevestiging van dekking per e-mail aan u verzenden. De polisbescheiden volgen enkele dagen later per post.

Wanneer start mijn verzekering bij de Vereende?
Pas als wij daar een bevestiging aan u over hebben gezonden. Dat doen we per e-mail.

Waarin verschilt De Vereende van andere maatschappijen?
De Vereende is gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere risico's en/of mensen die moeite hebben om zich ergens anders te verzekeren, bijvoorbeeld vanwege een minder gunstig verzekeringsverleden, rijontzegging of omdat het te verzekeren object door andere maatschappijen als een te groot risico wordt gezien. De Vereende hanteert echter ruimere acceptatienormen en kan vaak wel een verzekering aanbieden. Er zijn echter wel een aantal bijzonderheden waar u rekening mee dient te houden: De Vereende verleent geen voorlopige dekking. De eerste premie moet altijd vooruit worden betaald via IDEAL
in de meeste gevallen moet aan ons een waarborgsom worden overgemaakt. De Vereende verzekeringen is niet verplicht om u altijd een aanbieding te doen, De premie zal over het algemeen hoger uitvallen dan bij de meeste reguliere verzekeraars.

Waarom moet ik tóch drie maanden vooruit betalen bij aanvang van de verzekering als ik kies voor maandbetaling?
Bij een Vereende verzekering moet de eerste drie maanden premie bij vooruitbetaling aan ons worden voldaan. Dat gaat via IDEAL. Pas dan kan de verzekering starten. Over drie maanden zal de incasso verder per maand verlopen.

Kan ik bij jullie verzekeren als ik een rijontzegging heb gehad?
Ja dat kan. Als u een ontzegging van de rijbevoegdheid heeft gehad kunt u bij ons een offerte opvragen voor elk motorrijtuig.

Ik sta geregistreerd bij Stichting CIS met een vermelding.
Geen probleem. Bij Stichting CIS worden in de database gegevens bijgehouden over bijvoorbeeld claimgedrag, rijontzegging of andere bijzondere vermeldingen. U kunt voor elke verzekering een offerte bij ons opvragen.

Waarom is er premieverschil in vergelijking met andere verzekeringsmaatschappijen?
De Vereende hanteert geen vaste premietarieven. Elke verzekeringsaanvraag wordt individueel beoordeeld, elke aanvrager krijgt van ons een offerte op maat.

In sommige gevallen hoeft u helemaal niet bij de Vereende Verzekeringsmaatschappij te worden ondergebracht. Toch horen we vaak van klanten die ons bellen dat de Vereende Verzekeringen als enige maatschappij een oplossing voor hun probleem zou kunnen bieden. Soms is dat ook onvermijdelijk. Maar soms hoeft dat helemaal niet het geval te zijn. Daarom komen we graag eerst met u in gesprek. Neem contact met ons op op telefoonnummer 072 509 22 63 ma. | zat. 09:00 / 17:00

Download polisvoorwaarden van de Vereende verzekeringen

Algemene polisvoorwaarden de Vereende Verzekeringen
Polisvoorwaarden Autoverzekering de Vereende Verzekeringen
Polisvoorwaarden Schadeverzekering voor inzittenden de Vereende Verzekeringen
Polisvoorwaarden Rechtsbijstand Auto de Vereende Verzekeringen

Contactgegevens Ontzeggingrijbevoegdheid.nl

Telefoonnummer: 072 509 22 63 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )

Openingstijden:
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag