autoverzekering

Acceptatie autoverzekering na rijontzegging Tel. 085 2100 104

Op ontzeggingrijbevoegdheid.nl bieden wij u de mogelijkheid om een autoverzekering af te sluiten na een rijontzegging. Wij zijn specialist op het gebied van het verzekeren van bijzondere risico's die door andere verzekeraars niet geaccepteerd worden. Als u contact met ons opneemt dat geeft u meteen aan dat u een rijontzegging heeft gehad. Zo kunnen we u snel op weg helpen.
 

Geweigerd voor een autoverzekering

Bij het afsluiten van een autoverzekering loopt u op tegen het feit dat verzekeraars u niet meer willen accepteren. De ontzegging van de rijbevoegdheid is de reden van de afwijzing. Wij bieden u de mogelijkheid de auto alsnog te verzekeren.
 

Wilt u een autoverzekering na een rijontzegging afsluiten?

Vul het contactformulier in. Onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00 of stel je vraag via WhatsApp op nummer 06 38 565 819.Oorzaken van een rijontzegging:
  • alcohol
  • snelheid
  • drugs
  • medicijngebruik
  • roekeloos rijgedrag
  • overtreding van Art. 5 van de Wegen Verkeerswet
Hoe werken wij?
Uiteraard gaan we eerst goed luisteren naar uw verhaal. Daarna gaan we op zoek naar een oplossing. Meestal komen we bij Rialto Verzekeringen terecht. Rialto Verzekeringen is een verzekeringsmaatschappij voor mensen die elders niet terecht kunnen. Zij hebben geen acceptatieplicht. Rialto werkt uitsluitend met tussenpersonen. U kunt dus niet zelf bij Rialto een offerte aanvragen. Wij kunnen voor u de offerte direct verzorgen.

Premiebetaling
Om een autoverzekering van Rialto af te sluiten moet u drie maanden premie vooruit betalen met daarbij een waarborgsom van € 268,-. Deze waarborgsom moet u zien als een vooruit betaalde garantie voor de premiebetaling aan de verzekeraar. U kunt daarna de premie per maand verder betalen. De eerste kwartaalsbetaling doet u aan ons met een IDEAL betaling. Wij zenden u hiervoor een link toe per e-mail. Als u heeft voldaan ontvangen wij hiervan een bevestiging en zullen de dekking van de Rialto autoverzekering aan u bevestigen. Een paar dagen later zenden wij u de polisbescheiden toe per post.

Rijontzegging na 5 jaar
Na 5 jaar is acceptatie bij een normale verzekeraar soms bespreekbaar. Verzekeraars controleren bij de aanvraag van een verzekering bij Stichting CIS uw gegevens. Hierin is door de overheid vastgelegd dat u een rijontzegging hebt gehad. Elke verzekeraar doet deze controle. Het is daarom ook beter gelijk open kaart te spelen bij de aanvraag van een verzekering en ons direct aan te geven dat u een rijontzegging heeft gehad. Ondanks dat u een rijontzegging heeft gehad en een CIS-registratie heeft kunnen wij uw auto namelijk wel verzekeren.
 

Contactgegevens ontzeggingrijbevoegdheid.nl:


Telefoonnummer: 085 2100 104

of stel je vraag via WhatsApp op nummer 06 38 565 819.

Openingstijden:
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag

Rialto verzekeringen
Rialto verzekeringen is tot stand gekomen uit een pool van verzekeraars. Bij deze pool van verzekeraars kunnen mensen zich verzekeren waar andere verzekeraars deze moeilijke gevallen niet wensen te accepteren. Deze verzekeraars zijn gewone normale verzekeraars die met elkaar hebben afgesproken dat iedereen de mogelijkheid moet worden geboden om bijvoorbeeld een (auto)verzekering af te sluiten. Rialto verzekeringen zal in de volksmond ook wel eens ten onrechte Realto of Reauto worden genoemd. Maar de juiste benaming van deze verzekeraar is Rialto Verzekeringen. Vroeger was de naam Terminus. Deze naam klonk te negatief waarna ze deze hebben gewijzigd naar Rialto Verzekeringen.