Een verzekering afsluiten na een rijontzegging

Door diverse oorzaken kan u een ontzegging van de rijbevoegdheid worden opgelegd. Dit kan als gevolg van alcohol- of drugsmisbruik, een verkeersdelict of bijvoorbeeld snelheidsovertredingen. Wanneer u een rijontzegging heeft gehad is het, de eerst volgende 5 jaar niet meer mogelijk een reguliere verzekering af te sluiten. Verzekeraars accepteren dergelijke polissen niet. Wij werken echter samen met een verzekeraar welke dergelijke 'risico's' wel wenst te verzekeren, de Vereende. Via ons kunt u dus gelukkig nog wel een verzekering afsluiten.

Wij kunnen vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte voor u opmaken, het maakt hierbij niet uit wat de reden voor de rijontzegging is geweest.


U kunt voor de volgende verzekeringen bij ons terecht:

- autoverzekering
- bestelautoverzekering
- scooterverzekering
- bromfietsverzekering
- motorverzekering
- brommobielverzekering
- mmbs verzekering
- bedrijfsautoverzekering
- andere motorvoertuigen


Gelukkig kunt u, ondanks een ontzegging van de rijbevoegdheid, via ons wel een verzekering afsluiten!

Vul het contactformulier in. Onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00 of stel uw vraag via WhatsApp op nummer 06 38 565 819

Contactformulier


Download polisvoorwaarden van de Vereende Verzekeringen 

Algemene polisvoorwaarden de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden Autoverzekering de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden Schadeverzekering voor inzittenden de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden Rechtsbijstand verkeer de Vereende Verzekeringen

Waarin verschilt het van reguliere verzekeraars?
De Vereende is gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere risico's en/of mensen die moeite hebben om zich regulier te verzekeren, bijvoorbeeld door een rijontzegging als gevolg van rijden onder invloed, snelheidsovertredingen of problemen met het CBR. De Vereende hanteert ruimere acceptatienormen en kan vaak wel een verzekering aanbieden.

IDEAL > betaling > verzekering > dekking

Zodra wij de offerte van de Vereende hebben ontvangen, zullen wij u vervolgens de betaalgegevens e-mailen. De betaling voldoet u middels een iDEAL betaallink. Wanneer de betaling dezelfde dag ( binnen kantoortijden ) is voldaan, dan zorgen wij ervoor dat we de dekking tijdens werkdagen aan u bevestigen. Dit geldt ook voor zakelijke aanvragen. U kunt voor al uw verzekeringen bij ons terecht.

Verzekering aanvragen ( online )

Voor het aanvragen van een verzekering als gevolg van een ontzegging van de rijbevoegdheid gelden de volgende voorwaarden:


Contactgegevens ontzeggingrijbevoegdheid.nl:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )

of stel uw vraag via WhatsApp op nummer 06 38 565 819.