Bromfietsverzekering

Bromfietsverzekering aanvragen na rijontzegging

U heeft ooit een ontzegging van de rijbevoegdheid opgelegd gekregen. Nu komt u er, na de aankoop van een nieuwe bromfiets, achter dat u geen reguliere bromfietsverzekering ( meer ) kunt afsluiten. Aangezien wij preferred dealer van de Vereende zijn, kunt u via ons nog wel een bromfietsverzekering afsluiten. Dit kunnen wij in de meeste gevallen dezelfde nog geregeld hebben voor u. Uiteraard bieden wij ook tal van zakelijke verzekeringen aan. 

Wilt u na een rijontzegging een bromfietsverzekering afsluiten?

Vul het contactformulier in. Onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00 of stel je vraag via WhatsApp op nummer 06 38 565 819.

Contactformulier


Oorzaken van een ontzegging van de rijbevoegdheid:


Bromfietsverzekering na een rijontzegging afsluiten

De Vereende is een verzekeringsmaatschappij voor mensen die elders geen bromfietsverzekering kunnen afsluiten. De Vereende werkt uitsluitend via tussenpersonen. De Vereende is tot stand gekomen uit een pool van verzekeraars. Volgens de wet moet een bromfiets verplicht een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering ( WA-verzekering ) hebben. U kunt de Vereende bromfietsverzekering niet rechtstreeks bij de Vereende aanvragen. Wij kunnen de offerte wel direct voor u verzorgen.

Wat sluit u bromfietsverzekering na een rijontzegging af?

Om een bromfietsverzekering van de Vereende af te sluiten moet u drie maanden premie vooruit betalen. Daarna betaalt u de premie per maand per automatische incasso. De eerste kwartaalbetaling voldoet u aan ons middels een iDEAL-betaling. Wij sturen u de iDEAL-betaallink per e-mail toe. Zodra u heeft voldaan ontvangen wij hiervan direct een bevestiging. Vervolgens zullen wij de dekking van de Vereende bromfietsverzekering aan u bevestigen. Wij sturen de digitale polis vaak dezelfde dag nog per e-mail, of indien u kiest voor postverzending per post, toe.

Overstappen naar reguliere verzekeraar

Na 5 jaar is acceptatie bij een normale verzekeraar soms mogelijk. Verzekeraars controleren bij de aanvraag van een verzekering bij Stichting CIS in het CIS-register uw gegevens. Hierin heeft de overheid vastgelegd dat u een rijontzegging hebt gehad. Een verzekeraar doet deze controle altijd. Het is daarom ook beter gelijk open kaart te spelen bij de aanvraag van een bromfietsverzekering en ons direct aan te geven dat u een rijontzegging heeft gehad. Ondanks dat u een rijontzegging heeft gehad en een CIS-registratie heeft kunnen wij uw bromfiets namelijk prima verzekeren.


Contactgegevens ontzeggingrijbevoegdheid.nl:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )

of stel uw vraag via WhatsApp op nummer 06 38 565 819.