Ontzegging van de rijbevoegdheid

U heeft een rijontzegging gehad. En uw kunt uw voertuig door deze ontzegging van de rijbevoegdheid niet meer regulier verzekeren. Een rijontzegging kan verschillende oorzaken hebben. Een snelheidsovertreding, alcohol- of drugsmisbruik of een conflict met het CBR. Ongeacht de oorzaak van de ontzegging van de rijbevoegdheid kunnen wij uw voertuig( -en ) wèl verzekeren. Wij werken samen met de Vereende. Wij kunnen uw voertuig vaak dezelfde dag nog verzekeren. Wij komen graag in contact met u voor een gepersonaliseerde offerte.

U kunt voor de volgende verzekeringen bij ons terecht:

- autoverzekering
- bestelautoverzekering
- scooterverzekering
- bromfietsverzekering
- motorverzekering
- brommobielverzekering
- mmbs verzekering
- bedrijfsautoverzekering
andere motorvoertuigen

Gelukkig kunnen wij uw auto, ondanks de rijontzegging, wel verzekeren!

Vul het contactformulier in. Onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00 of stel uw vraag via WhatsApp op nummer 06 38 565 819

Contactformulier


Download polisvoorwaarden van de Vereende Verzekeringen 

Algemene polisvoorwaarden de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden Autoverzekering de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden Schadeverzekering voor inzittenden de Vereende Verzekeringen

Polisvoorwaarden Rechtsbijstand verkeer de Vereende Verzekeringen

Veel gestelde vragen over de Vereende Verzekeringen

Met wie neem ik contact op voor een Vereende verzekering? Tel. 085 2100 104
Wij zijn dealer van de Vereende dus u kunt contact met ons opnemen. Wij kunnen u iedere verzekering offeren.
U neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00.

Wat kost een Vereende verzekering ?
Vooraf kunnen wij u de hoogte van de premie helaas niet mededelen, dit weten wij namelijk niet. De hoogte van de premie is afhankelijk van het object wat u wenst te verzekeren, maar ook van uw schade- en betalingsverleden. De premie kan dan ook pas na beoordeling van de aanvraag door ons doorgegeven worden. Wel kunnen we reeds zeggen dat de premie meer bedraagt dan wanneer u zich bij een meer reguliere maatschappij zou verzekeren.

Kan iedereen een verzekering krijgen?
Ja, iedereen kan een Vereende verzekering afsluiten. Maar let op: De Vereende is gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere risico's en/of mensen die moeite hebben om zich ergens anders te verzekeren vanwege bijvoorbeeld een ontzegging van de rijbevoegdheid. De premie voor verzekeringen bij de Vereende ligt daardoor over het algemeen hoger dan bij reguliere verzekeraars.

Hoe werkt het aanvragen van een verzekering bij de Vereende?
U kunt contact met ons opnemen. Wij maken direct, samen met u, een offerte van de Vereende verzekeringen op. Na betaling van de premie, kosten, assurantiebelasting en eventueel een waarborgsom, zal de verzekering ingaan. We begeleiden u hierin.

Hoe gaat de eerste betaling aan de Vereende?
Via ons. Wij sturen u samen met de offerte van de Vereende een iDEAL betaallink toe per e-mail. U kunt de betaling via de link voldoen, wij zien de betaling vervolgens direct binnenkomen. Wij zullen de bevestiging van dekking per e-mail aan u bevestigen. De polisbescheiden volgen enkele dagen later per post of digitaal.

Waarin verschillen jullie van reguliere verzekeraars?
De Vereende is gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere risico's en/of mensen die moeite hebben om zich regulier te verzekeren, bijvoorbeeld door een rijontzegging als gevolg van alcoholmisbruik, snelheidsovertredingen of problemen met het CBR. De Vereende hanteert ruimere acceptatienormen en kan vaak wel een verzekering aanbieden.
Er is een aantal voorwaarden waar u rekening mee dient te houden:

Waarom moet ik tóch drie maanden vooruit betalen? Ik wil per maand betalen!
Één van de voorwaarden van een verzekering bij de Vereende is vooruitbetaling van 3 maanden premie. Daarna kunt u de premie verder per maand ( automatisch ) voldoen.


Contactgegevens ontzeggingrijbevoegdheid.nl:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )

of stel je vraag via WhatsApp op nummer 06 38 565 819.