Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering aanvragen na rijontzegging  Tel. 085 2100 104

Wordt uw bestelautoverzekering niet geaccepteerd door reguliere verzekeraars? Ook wanneer u een rijontzegging heeft gehad kunt u via ons wel een verzekering aanvragen. Samen met u maken wij een offerte voor een bestelautoverzekering op. Ongeacht de reden van de ontzegging van de rijbevoegdheid kunt u bij ons terecht. Als u een verzekering bij ons wilt afsluiten geeft u direct aan dat u een ontzegging van de rijbevoegdheid heeft gehad. Wij helpen u vaak dezelfde dag nog op weg. Uiteraard bieden wij ook tal van zakelijke verzekeringen aan.

Wilt u na een rijontzegging een bestelautoverzekering afsluiten?

Vul het contactformulier in. Onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00 of stel je vraag via WhatsApp op nummer 06 38 565 819.

Contactformulier


Oorzaken van een ontzegging van de rijbevoegdheid:

Bestelautoverzekering na een rijontzegging afsluiten

Uiteraard gaan we eerst goed luisteren naar uw verhaal. Daarna gaan we op zoek naar een oplossing. Meestal komen we bij de Vereende verzekeringen terecht. De Vereende is een verzekeringsmaatschappij voor mensen die elders geen bestelautoverzekering kunnen afsluiten. De Vereende werkt uitsluitend via tussenpersonen. De Vereende is tot stand gekomen uit een pool van verzekeraars. Volgens de wet moet een bestelauto verplicht een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering ( WA-verzekering ) hebben. U kunt de Vereende bestelautoverzekering niet rechtstreeks bij de Vereende aanvragen. Wij kunnen de offerte wel direct voor u verzorgen.

Premiebetaling bestelautoverzekering rijontzegging

Om een bestelautoverzekering van de Vereende af te sluiten moet u drie maanden premie vooruit betalen en een éénmalige waarborgsom van € 268,-. Deze waarborgsom moet u zien als een vooruit betaalde garantie voor de premiebetaling aan de verzekeraar. U mag daarna de premie per maand verder betalen met behulp van automatische incasso. De eerste kwartaalbetaling voldoet u aan ons middels een iDEAL-betaling. Wij sturen u de iDEAL-betaallink per e-mail toe. Zodra u heeft voldaan ontvangen wij hiervan direct een bevestiging. Vervolgens zullen wij de dekking van de Vereende bestelautoverzekering aan u bevestigen. Wij sturen de digitale polis vaak dezelfde dag nog per e-mail, of indien u kiest voor postverzending per post, toe.

Overstappen naar normale verzekeraar

Na 5 jaar is acceptatie bij een normale verzekeraar soms mogelijk. Verzekeraars controleren bij de aanvraag van een verzekering bij Stichting CIS in het CIS-register uw gegevens. Hierin heeft de overheid vastgelegd dat u een rijontzegging hebt gehad. Een verzekeraar doet deze controle altijd. Het is daarom ook beter gelijk open kaart te spelen bij de aanvraag van een bestelautoverzekering en ons direct aan te geven dat u een rijontzegging heeft gehad. Ondanks dat u een rijontzegging heeft gehad en een CIS-registratie heeft kunnen wij uw bestelauto namelijk prima verzekeren.


Contactgegevens ontzeggingrijbevoegdheid.nl:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )

of stel uw vraag via WhatsApp op nummer 06 38 565 819.