Autoverzekering

Autoverzekering aanvragen na rijontzegging Tel. 085 2100 104

Na een rijontzegging bieden wij u de mogelijkheid om een autoverzekering af te sluiten. Wij zijn specialist op het gebied van het verzekeren van bijzondere risico's die door andere verzekeraars niet geaccepteerd worden. Als u contact met ons opneemt geef dan meteen aan dat u een rijontzegging heeft gehad. Zo kunnen we u sneller op weg helpen. Uiteraard bieden wij ook tal van zakelijke verzekeringen aan.

Geweigerd voor een autoverzekering

Bij het afsluiten van een autoverzekering loopt u op tegen het feit dat verzekeraars u niet meer willen accepteren. De ontzegging van de rijbevoegdheid is de reden van de afwijzing. Wij bieden u de mogelijkheid de autoverzekering bij ons af te sluiten. Bel ons vrijblijvend voor een offerte. 

Wilt u na een rijontzegging een autoverzekering afsluiten?

Vul het contactformulier in. Onze medewerkers nemen spoedig telefonisch contact met u op voor het maken van een offerte.
Of neemt contact op via Tel. 085 2100 104 ma. | zat. 09:00 - 17:00 of stel je vraag via WhatsApp op nummer 06 38 565 819.

Contactformulier


Oorzaken van een rijontzegging:

Autoverzekering na een rijontzegging afsluiten

Uiteraard gaan we eerst goed luisteren naar uw verhaal. Daarna gaan we op zoek naar een oplossing. Meestal komen we bij de Vereende verzekeringen terecht. De Vereende is een verzekeringsmaatschappij voor mensen die elders geen autoverzekering kunnen afsluiten. De Vereende werkt uitsluitend via tussenpersonen. De Vereende is tot stand gekomen uit een pool van verzekeraars. Volgens de wet moet een auto verplicht een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering ( WA-verzekering ) hebben. U kunt de Vereende autoverzekering niet rechtstreeks bij de Vereende aanvragen. Wij kunnen de offerte wel direct voor u verzorgen.

Premiebetaling autoverzekering rijontzegging

Om een autoverzekering van de Vereende af te sluiten moet u drie maanden premie vooruit betalen en een éénmalige waarborgsom van € 268,-. Deze waarborgsom moet u zien als een vooruit betaalde garantie voor de premiebetaling aan de verzekeraar. U mag daarna de premie per maand verder betalen met behulp van automatische incasso. De eerste kwartaalbetaling voldoet u aan ons middels een iDEAL-betaling. Wij sturen u de iDEAL-betaallink per e-mail toe. Zodra u heeft voldaan ontvangen wij hiervan direct een bevestiging. Vervolgens zullen wij de dekking van de Vereende autoverzekering aan u bevestigen. Wij sturen de digitale polis vaak dezelfde dag nog per e-mail, of indien u kiest voor postverzending per post, toe.

Overstappen naar normale verzekeraar

Na 5 jaar is acceptatie bij een normale verzekeraar soms mogelijk. Verzekeraars controleren bij de aanvraag van een verzekering bij Stichting CIS in het CIS-register uw gegevens. Hierin heeft de overheid vastgelegd dat u een rijontzegging hebt gehad. Een verzekeraar doet deze controle altijd. Het is daarom ook beter gelijk open kaart te spelen bij de aanvraag van een autoverzekering en ons direct aan te geven dat u een rijontzegging heeft gehad. Ondanks dat u een rijontzegging heeft gehad en een CIS-registratie heeft kunnen wij uw auto namelijk prima verzekeren.

Contactgegevens ontzeggingrijbevoegdheid.nl:

Telefoonnummer: 085 2100 104 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )

of stel uw vraag via WhatsApp op nummer 06 38 565 819.