CIS rijontzegging

Door een ontzegging van de rijbevoegdheid is het moeilijk om een autoverzekering of een andere verzekering voor een gemotoriseerd voertuig aan te vragen. Door de ontzegging van de rijbevoegheid heeft u bij Stichting CIS een CIS melding op uw naam staan. De meeste verzekeraars zullen u afwijzen. Wij leggen u beknopt uit wat een CIS registratie is en hoe u alsnog een autoverzekering of een andere verzekering kunt afsluiten.

Wat is een CIS registratie precies?

Voor sommige met name genoemde gebeurtenissen mogen verzekeraars en gevolmachtigde agenten van verzekeraars tezamen met de Stichting Waarborgfonds een registratie van u aanmaken in de CIS databank. Door de CIS registratie kunt u afgewezen worden bij het afsluiten van of wijzigen van een reeds bestaande verzekering.

Mag een verzekeraar op basis van CIS weigeren?

Verzekeraars hebben hun eigen acceptatiebeleid. Zij mogen daarom zelf bepalen wie zij wel of niet als klant wensen te accepteren. In het geval van een CIS registratie op uw naam zal de verzekeraar meestal niet over gaan tot het accepteren van uw autoverzekering of een andere verzekering.

Welke CIS registraties zijn er:

Hoelang blijven registraties in de CIS databank staan?

Verzekeren met CIS

Verzekeren na een rijontzegging is bij ons geen probleem. Via ontzeggingrijbevoegdheid.nl kunt u voor elke auto, scooter of bestelauto een offerte en verzekering aanvragen. We luisteren eerst goed naar uw verhaal. Vervolgens sturen we u gelijk een offerte toe. Een offerte is altijd vrijblijvend. U beslist zelf of u de verzekering wenst af te sluiten. Neem telefonisch contact op voor een offerte: Tel. 0852100104 ma | zat 09:00 - 17:00.

Contactformulier